Cursussen

Aromatherapie: meer dan ‘een geurtje'

Het gebruik van heilzame kruiden en plantenextracten dateert van ver voor onze jaartelling. Marjolein bij gespannen spieren. Rozemarijn tegen spierpijn. Lavendel ter ontspanning. Jeneverbes bij overbelaste spieren. Roomse kamille bij verstuikte enkels, tea tree bij schaafwondjes en voetschimmel en zo zijn er nog duizend-en-één andere toepassingsmogelijkheden van essentiële oliën. Toch merken wij dat de informatiebehoefte onder de gebruikers van de producten van Volatile enorm groot is. Juist daarom zijn de workshops van Volatile zo nuttig.” 

Workshops

Een workshop bestaat meestal uit 2 dagdelen, waarbij ’s ochtends de nadruk ligt op de theorie, terwijl er ’s middags ruimte is voor een praktische kennismaking met de toepassingsmogelijkheden van Aromatherapie. Een lichte lunch, koffie, thee en het cursusmateriaal zijn in alle gevallen inbegrepen bij de cursusprijs. De cursussen worden gegeven in ons cursuscentrum in Wijhe. De cursussen zijn voor zowel beroepsgebruikers als particulieren.

 

Cursustijden

De cursustijden zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De cursussen kunnen alleen bij voldoende deelname doorgang vinden. Het minimum aantal cursisten is 6 personen en het maximum aantal cursisten is ongeveer 16 personen.
 

Prijzen

De cursusprijs staat bij de cursus vermeld. Het bedrag dient na ontvangst van de factuur, minstens 2 weken voor aanvang van de cursus bij ons binnen te zijn, anders is uw inschrijving niet geldig. Bij verhindering dient u ons daarvan vroegtijdig op de hoogte te stellen. Wanneer uw afmelding 3 weken voor aanvang van de cursus binnen is ontvangt u het gehele cursusbedrag retour, 2 weken voor aanvang van de cursus ontvangt u 50% van uw cursusgeld retour, indien uw afmelding 1 week voor aanvang van de cursus binnen komt kunnen wij i.v.m. de gemaakte kosten geen cursusgeld retour geven.

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.

Cursussen reserveren

CAPTCHA