3 nieuwe cursussen bij Volatile in het najaar van 2018

Aromatherapie in de schoonheidsverzorging

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag zelf maskers, pakkingen, crèmes, lotions etc. wil maken gebruikmakend van de heerlijk geurende essentiële oliën van Volatile.

Tijdens deze cursus wordt er gewerkt met natuurlijke basisproducten van Volatile. De basisproducten waar we deze dag mee werken zijn crèmes, massage olie, hydrofiele olie, hydrolaten, gele klei, algen en aloë Vera gel. Deze dag is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialisten en diegenen die op een serieuze manier aromatherapie in de huisverzorging willen toepassen. Besproken worden verschillende huidtypen, huidproblemen en de bijpassende oliën.

Prijs: € 120,= (excl. BTW) inclusief lunch en starterskit waarmee u direct aan de slag kunt!.

Data locatie Volatile Wijhe

Donderdag 1 november 2018

 

Aromatherapie in de verzorging & verpleging

Deze cursus is voor iedereen die werkt in de zorgsector. Bij deze cursus leer je gebruik te maken van de aromatherapie tijdens de dagelijkse verzorging van (ernstig) zieke  zorgvragers.  
In deze cursus leer je om  etherische oliën als ondersteuning  van de zorgvrager toe te passen.  Je leert de basisprincipes om op een veilige manier met essentiële  oliën te werken door middel van verdampen, baden en massages. Je werkt immers met kwetsbare mensen, dus je wilt zeker weten dat je goed en effectief doseert, zonder complicaties te hoeven verwachten.

€ 120.- (excl. BTW), inclusief lunch en starterskit waarmee u direct aan de slag kunt!

Data locatie Volatile Wijhe  

Donderdag 29 november 2018

 

 Aromatherapy in de palliatieve zorg

Deze cursus is voor iedereen die werkt in de palliatieve sector. Bij deze cursus leer je gebruik te maken van de aromatherapie tijdens de dagelijkse verzorging van ernstig zieke mensen.

In deze cursus leer je om etherische oliën als ondersteuning van de zorgvrager toe te passen. Je leert de basisprincipes om op een veilige manier met essentiële oliën te werken door middel van verdampen, baden en massages.

Tijdens de geven bieden we je complementaire interventies die de zorg maximaal kunnen aanvullen bij lichamelijke en psychosociale problematiek en zingevingsvraagstukken.

Prijs: € 120,= (excl. BTW) inclusief lunch en starterskit waarmee u direct aan de slag kunt!

Data locatie Volatile Wijhe

Donderdag 13 december 2018

 

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.