Aromapatches van de Levensboom

De Levensboom heeft speciaal voor de zorg voor kwetsbare patiënten deze bijzondere toedieningswijze voor AromaZorg op de markt gebracht.

De AromaPatch® wordt als een pleister op de huid van de borstkas aangebracht. Na het afnemen van de beschermfolie geeft de patch urenlang de gewenste geur af die via inhalatie wordt opgenomen. Een speciaal membraan beschermt de huid. De geur wordt dus uitsluitend via inhalatie aangeboden.

De AromaPatch® werkt urenlang (zeker 12 uur lang) en biedt daardoor de patiënt op zeer gebruiksvriendelijke manier urenlang optimaal welbevinden. Eventueel kan bijgedruppeld worden.

De Aromapatch® is speciaal ontwikkeld voor patiënten voor wie het hanteren van een Arominhaler lastig of onmogelijk is. Bijvoorbeeld wanneer het fijn is beide handen vrij te hebben, bij vermoeidheid of verminderd bewustzijn. Denk verder aan mensen met cognitieve of fysieke beperkingen. Ook wanneer verdamping in de ruimte niet het gewenste resultaat heeft of te weinig individueel is, is de Aromapatch® een uitkomst.

Klik op http://volatile.nl/producten/levensboom/overzicht voor alle informatie.

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.