Datanieuws: workshop aromatherapie en cursusdag aromatherapie in de schoonheidsverzorging, en een cursusdag in de palliatieve zorg

Workshop aromatherapie. 17 juni of 30 september 2019

Volatile laat u kennis maken met de kracht van de natuur en al onze producten. De workshop vindt plaats in ons cursuscentrum in Wijhe. Programma; 09.45 uur ontvangst met koffie en thee. 10.00 uur aanvang van de workshop over het gebruik en de mogelijkheden van essentiële oliën en producten van Volatile. 16.00 uur afsluiting. Inbegrepen; koffie en thee met wat lekkers, certificaat en producthandleiding met voorbeeldbehandelingen en een startersset met volatileproducten waar u direct mee aan de slag kunt. 

De kosten bedragen €65.,-- excl. BTW.

 

Aromatherapie in de schoonheidsverzorging 1 juli 

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag zelf maskers, pakkingen, crèmes, lotions etc. wil maken gebruikmakend van de heerlijk geurende essentiële oliën van Volatile.

 

Tijdens deze cursusdag wordt er gewerkt met natuurlijke basisproducten van Volatile. De basisproducten waar we deze dag mee werken zijn crèmes, massage olie, hydrofiele olie, hydrolaten, gele klei, algen en aloë vera gel. Deze dag is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialisten en diegenen die op een serieuze manier aromatherapie in de huisverzorging willen toepassen. Besproken worden verschillende huidtypen, huidproblemen en de bijpassende oliën.

Prijs: € 120,= (excl. BTW) inclusief lunch en starterskit waarmee u direct aan de slag kunt!.Opgave via de site of info@volatile.nl

Opgave via onze website of info@volatile.nl 

 

 

Aromatherapie in de palliative zorg.21 oktober 2019

Deze cursus is voor iedereen die werkt in de palliatieve sector. Bij deze cursus leer je gebruik te maken van de aromatherapie tijdens de dagelijkse verzorging van ernstig zieke mensen.

In deze cursus leer je om etherische oliën als ondersteuning van de zorgvrager toe te passen. Je leert de basisprincipes om op een veilige manier met essentiële oliën te werken door middel van verdampen, baden en massages.

Tijdens de geven bieden we je complementaire interventies die de zorg maximaal kunnen aanvullen bij lichamelijke en psychosociale problematiek en zingevingsvraagstukken.

Praktijk: Je oefent diverse vormen van aanraking en maakt verschillende producten onder andere een massage-olie

Prijs: € 120,= (excl. BTW) inclusief lunch en starterskit waarmee u direct aan de slag kunt!

 

 

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.