Kicozo scholing complementaire zorg in de palliatieve zorg op 7 oktober, 4 en 25 november 2019 op 11 januari CO2 extracten dag in Wijhe

Kicozo geeft zowel algemene scholingen voor zorgprofessionals in de palliatieve zorg zorg, als diegen die werken in de VGZ of met kinderen.

Basisscholing Complementaire zorg in de palliatieve zorg.
Voor zorgprofessionals in het hospice, palliatieve unit, verpleeghuis, ziekenhuis of thuiszorg.

Compementaire zorg vindt een steeds belangrijke plaats binne de palliative en terminale zorg. In de palliatieve zorg wordt de focus gelegd van cure naar care, naar een zo comfortabel mogelijk leven-in het teken van leven- van de patiënt en diens naasten.

In deze scholing ga je met vier vormen van intervensie aan de slag die aansluiten op fysieke symptonen, emotionele, sociale en spirituele behoeften van de patiënten en hun naasten. Aromazorg-met goed gekozen essentiëelle oliën uit de aromazorg.

NB; ervaren vrijwilligers met een achtegrond in de zorg kunnen hier ook aan deelnemen.

Voor verder informatieen/of Inschrijven  http://www.kicozo.nl/scholingen-complementaire-zorg-in-de-palliatieve-zorg/

 

CO2 Extractendag op 11 januari 2020

kennismaking met CO2 exctracten voor kruidkundigen/herboristen, natuurgeneeskundigen, aromaherapeuten en proffesionals in de zorg.

http://www.kicozo.nl/scholingen-winningswijzen-co2-extracten-en-essentiele-olien/ en mensen vragen uitsluitend te reserveren via info@kicozo.nl

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.