Mooi nieuws: Volatile & De Levensboom gaan samenwerken !

Lieve mensen,

 

In 2017 bestond Volatile 25 jaar en begin dit jaar vierde De Levensboom ( Madeleine Kerkhof) haar 20 jarig jubileum  en heeft zij al10 jaar mooie Levensboom producten  op het gebied van hoogwaardige AromaZorg, c.q. AromaTherapie producten.

 

 

Groei

Beide bedrijven kenden de afgelopen jaren een grote groei, maar bedienden vaak een andere klantengroep.

Het al grote assortiment van Volatile wordt uitgebreid met een keur van extra producten

zoals specifieke etherische oliën, CO2 extracten, biologische oliën enzovoorts. Daarnaast maakt De Levensboom mooie en bijzondere Zorgspecials, die hun weg vinden naar de zorgprofessional en zorginstelling en naar de particulier.

Vooral de Barrière Crème Extra Herstel®, Gezonde Huid Gel®, MucoCare® Mondzorg, AromaPatches®, Neutralscent, Koolzuurbaden en onze fijne composities, hebben al veel extra welbevinden gebracht aan kwetsbare patiënten.

Het maken van deze producten , en het mogen meemaken hoeveel ze voor hen kunnen betekenen, is een van de grote passies van Madeleine Kerkhof , naast het les geven en trainen van de zorgverlener. Volatile heeft veel andere fijne aanvullende producten waarvan ook de klanten van De Levensboom kunnen profiteren, zoals massageoliën, kleiproducten, voetverzorging, Purple Rose cosmetica.

 

Samenwerking De Levensboom met Volatile

 Volatile en de Levensboom hebben nu hun krachten gebundeld, om zodoende aan iedereen een zeer mooi assortiment te kunnen aanbieden en waardoor Madeleine meer tijd krijgt om via haar trainingen meer mensen the enthousiasmeren. Wij hebben  in De Levensboom een partner gevonden die minimaal dezelfde waarden en normen nastreeft. Denk aan de zuiverste en hoogste – vaak ambachtelijke – kwaliteit met aandacht voor mens en natuur, bekende én bijzondere en veelal onderbouwde aromatische stoffen. En natuurlijk aan veilig gebruik met daarbij behorende adviezen.

Madeleine Kerkhof en ik kennen elkaar al heel lang en achter de schermen werkten wij al kleinschalig samen.

 

Wat er verandert vanaf 1 oktober (met een overgangsperiode vanaf 1 september a.s.):

 

Onder de naam Volatile komen:

 • Alle enkelvoudige essentiële oliën, CO2 extracten (het grootste assortiment van Nederland!), basisoliën en basisstoffen die nu ook onder de naam De Levens-boom verkrijgbaar zijn. De kwaliteit blijft uiteraard gegarandeerd en elke essentiële olie en CO2 extract (die als essentiële olie gebruikt wordt) voorzien van bijsluiters met gebruiks- en veiligheidsinformatie.
 • Alle geurverspreidingsmogelijkheden, van leeg inhalertje tot Scentcube en Scenti-Mist. verder verpakkingen zoals flesjes die via De levensboom verkrijgbaar zijn, etc.
 • Alle bestaande Volatile producten

 

Onder de naam De Levensboom blijven:

 • Een select aantal bekende kant-en-klare Zorgspecials, een groot aantal composities en zintuigoliën en (start)sets.

 

Voordelen van de samenwerking tussen De Levensboom en Volatile voor jou als professional:

 

 • Grotere keuzemogelijkheid
 • “One stop shop”, dus online zowel De Levensboom als Volatile producten via één website aanschaffen en wel via www.volatile.nl, of info@Volatile.nl
 • 20 jaar expertise als opleider en therapeut met wortels in de verpleegkunde als bron van kennis voor bestaande en komende producten, naast de expertise van Volatile.
 • Grote aandacht voor veiligheidsadviezen, zo belangrijk voor jou, je cliënten en patiënten zoals je al gewend bent.
 • De locatie van Volatile (Wijhe, tussen Zwolle en Deventer) wordt een extra cursuslocatie voor Kicozo (waar je ook lekker kunt shoppen).
 • Grotere continuïteit en beschikbaarheid van  Zorgspecials van De Levensboom.
 • De Zorgspecials van De Levensboom zijn op termijn ook via fysieke verkooppunten verkrijgbaar en daardoor bereikbaarder voor jouw patiënt, c.q. cliënt of diens mantelzorgers c.q. familie.

 

 

Kicozo

Kijkt u ook eens op de website www.kicozo.nl   Dit bedrijf: Kennisinstituut Integratieve & Complementaire Zorg is het trainingsinstituut van Madeleine Kerkhof.

Hier vindt u heel veel informatie over trainingen, producten, symposia etc.

 

En weet u dat Madeleine ook verschillende boeken op haar naam heeft staan:

Het complete naslagwerk: Complementaire zorg in de Palliatieve Zorgverlening. En in 2018 : CO2 extracts in aromatherapy

 

*Deze producten kunt u in de zakelijke webshop vinden onder de levensboomproducten en onder essentielle olieen!!

 

Hartelijke groet,

Namens het hele team van Volatile:

 

Jaap van der Spek

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.