Nieuw bij Volatile! Speciale massageolie lijn voor de professionele (sport)masseur en therapeut

Er is al langere tijd behoefte aan een natuurlijke lijn met massage oliën voor de professionele masseur en therapeut. Oliën die  gericht zijn op bepaalde gewricht- en spierklachten en/of op bepaalde momenten. Momenten voor warming up, cooling down maar ook bij langdurige belasting.

 

De nieuwe lijn Movement Provoorziet perfect in deze behoefte, en bestaat uit de volgende producten:

Movement pro inflamend strong
Deze massageolie is uitermate geschikt bij continue en eentonige belasting van spieren en pezen. Het mengsel met onder meer Johannesolie, citroeneucalyptus, kamille, helicryse en lemongrass ondersteunt het herstel na fysieke inspanning, bevordert de stofwisseling en de bloedsomloop. Daarnaast is deze olie ideaal als eerste hulpmiddel bij het herstel na een sportblessure.
Bedoeld voor lokaal gebruik

Movement pro inflamend
Als de inflamend strong, maar met een lagere dosering etherische oliën. Te gebruiken op grotere oppervlakten

Movement pro Warm
Geschikt bij artrose, in rust zijnde ostea-artritis, stramme en stijve gewrichten en spieren.
Niet geschikt bij zwangerschap
Een massageolie met een uitgelezen combinatie aan werkzame bestanddelen, waaronder Sint Janskruid, gember, jeneverbes, citroengras en marjolein. De olie verwarmt het behandelde gebied, waardoor het de gewrichten soepel houdt en hun smering ondersteunt. Daarnaast heeft het mengsel een verachtende invloed, bevordert de doorbloeding en ondersteunt de stofwisseling en de vochtbalans. Tot slot heeft de olie een grote invloed op stijve, koude en stramme spieren

Movement pro Cool
Geschikt als verkoelend mengsel bij reuma, actieve osteo-artritis, verzuurde pezen, banden en spieren
Niet geschikt bij zwangerschap
Een mengsel om zachtjes in te masseren, voor spieren en pezen en soepele gewrichten. De ideale koelende en verzachtende combinatie met onder meer St Janskruid, jeneverbes eucalyptus, marjolein en citroen. Pro Cool ondersteunt de stofwisseling n de functie van de gewrichten.

Movement pro Myalsan
Voor stijve en verkrampte spieren, pezen en banden, bij fibromyalgie. Daarnaast is het ontspannend en aardend voor de fibromyalgie- patiënt.
Een krachtige massageolie met kamille, helicryse, ceder, lavendel en marjolein. Vooral heerlijk voor stijve, stramme spieren en pezen. De olie ondersteunt de doorbloeding, waardoor de spieren weer soepel worden. Daarnaast helpt de olie om te ontspannen en bevordert een gezonde verkwikkende slaap.

Movement pro joint clear.
Recept bij jicht en andere ontstekingenvan de kleine gewrichten door een gebrekkige afvoer van urinezuur. Deze heerlijke verzachtende en koele massageolie bevordert de stofwisseling en ondersteunt een goede vochtbalans. Het mengsel met jeneverbes, venkel en citroen stimuleert de doorbloeding en het immuunsysteem en is ideaal voor de gewrichtsfunctie, voor pezen en spieren.

Movement pro bursa
Niet geschikt bij zwangerschap
Deze olie is specifiek voor slijmbeursproblemen. De combinatie van etherische oliën werkt diep door en is ideaal bij een ontstoken slijmbeurs. De samenstelling met blauwe cypres, jeneverbes, koriander, lemongrass, venkel en wintergreen werkt bij ontstekingen en is verwarmend.

                                                        

 

 
lock and key
Geen inloggegevens? Klik hier voor meer informatie.