• Uitsluitend hoogwaardige producten
  • 100% natuurlijk
  • Eerlijk advies over gebruik

Thuja (Thuja occidentalis)

een krachtige, kamferachtige olie met name zeer geschikt als cosmetische verzorging van de huid.

incl. btw
Artikelnummer: {{ selectedProductVersion.sku }}
Op voorraad
Tijdelijk niet leverbaar

Botanische naam: Thuja occidentalis

Stoomdestillatie van de verse bladeren, twijgen en schors. Een lichtgele, zeer vloeibare vloeistof, De geur is krachtig en kamferachtig.

Land van herkomst: Frankrijk

Inzebaar voor: Vooral voor de huid (cosmetische verzorging van wratjes).

Contra-indicaties & andere bijzonderheden:
Vermijden bij zwangerschap, borstvoeding. Vermijd bij baby’s. Gebruik bij kinderen onder de 12 jaar alleen o.l.v. een deskundige in aangepaste dosering.

 

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien!

Stel hier uw vraag