• Uitsluitend hoogwaardige producten
  • 100% natuurlijk
  • Eerlijk advies over gebruik

Achtergrondinformatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van relevante en belangrijke achtergrondinformatie. Met name veilig gebruik staat hoog bij ons in het vaandel. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

U kunt, als professional, de door u gewenste producten direct bestellen bij Volatile, als bijdrage in de verzend- en administratiekosten in Nederland rekenen wij onder de €150.-ex BTW €5.95 aan kosten.  Bij bestellingen boven de € 150, – netto excl. BTW brengen wij geen extra kosten in rekening.

Uiteraard beschikken wij ook over een particuliere website mocht u geen zakelijke klant zijn. Daar kunt u met IDEAL afreken. De verzendkosten voor particuliere afleveradressen in Nederland bedragen € 4,95 voor alle bestellingen met een totale orderwaarde die lager ligt dan € 35,-. Dit is een vast bedrag dat altijd in rekening gebracht wordt ongeacht het aantal artikelen, de grootte of het gewicht van het pakket. Wanneer u een bestelling plaatst met een orderwaarde boven € 35,- dan worden voor verzendingen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzenden naar Belgie en Duitsland berekenen wij ten alle tijden € 7,95. Wij bezorgen uw artikelen via GLS.